Over ons

 

'De dood', 'het overlijden'; het is nog steeds één van de grootste taboes om over te praten. Vroeg of laat worden we er allemaal toch een keer mee geconfronteerd. Op deze website gaan we dieper in op de vele mogelijkheden rondom een aanstaand overlijden en een uitvaart. Maar mochten er na het lezen nog vragen zijn...

Schroom niet en bel of e-mail gerust voor een vrijblijvend gesprek of advies. Ook voor het vastleggen van uw uitvaartwensen. Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt uitvaarten en heeft ervaring in de gehele regio:

Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Wateringen, Westland, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Almere.

Maar uiteraard desgewenst ook daarbuiten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Met trots kunnen wij vertellen per 26 juni 2015 in het bezit te zijn van het KEURMERK PERSOONLIJKE UITVAART. Het unieke van dit keurmerk is dat wij niet door een extern bureau worden beoordeeld, maar dat beoordelingen van nabestaanden bepalend zijn of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Tevens zijn Normen Rotteveel en Iris Fokkema ingeschreven in het Kwaliteits Register uitvaartzorgers. De garantie voor voldoende ervaring, kennis, kunde en waardering van en door families.

Via het KEURMERK PERSOONLIJKE UITVAART waarderen families onze dienstverlening met een gemiddeld cijfer van 9,9.

Daar zijn we zeer trots op!

Peildatum: 13 juni 2024

'Omdat iedere uitvaart zorg verdient'

In een moeilijke tijd van afscheid, heb je iemand nodig die je terzijde staat.
Niet alleen voor of tijdens een uitvaart, maar ook in de periode daarna.

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt dit graag voor u.

WIE ZIJN WIJ

Normen Rotteveel en Iris Fokkema zijn als uitvaartverzorgers de spil van het kleine team van betrouwbare, betrokken en ervaren medewerkers.

Het motto blijft: omdat iedere uitvaart zorg verdient.

En als kers op de taart: Normen Rotteveel en Iris Fokkema zijn beide ingeschreven in het Kwaliteits Register uitvaartverzorg.

De erkenning van kwaliteit, waardering door families en voldoende ervaring en kennis.

ONS LOGO

Wat is de betekenis van ons logo; de ‘Iris’… De Iris kennen we vooral als bloem, een soort lelie.

De Griekse naam ‘Iris’ (...) komt van het Griekse werkwoord spreken; vertellen (...). In de Griekse mythologie is ‘Iris’ de godin van de regenboog. Zij was de verteller van de boodschap tussen hemel en aarde. Wanneer deze boodschap werd verteld, verscheen er volgens de Griekse mythologie een regenboog als brug tussen hemel en aarde.

Er is een duidelijke overeenkomst tussen godin ‘Iris’ en Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg: ook wij zijn een soort verteller. Een uitvaart is immers een vertaling van iemands levensverhaal. In deze vertelling wordt het geleefde leven van een dierbare en de bijbehorende herinneringen weergegeven. Door middel van muziek, in woorden, met beelden, etc...

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door individuele aandacht en persoonlijke begeleiding. Hierdoor sluit iedere uitvaart aan bij het geleefde leven; de persoonlijke wensen tijdens en na het leven. Wij verzorgen uitvaarten die een persoonlijke vertelling zijn en een brug vormen tussen de hemel en de aarde.