Normen Rotteveel

Ik ben 47, samenwonend en trotse vader van twee kinderen.

Voordat ik in 2014 besloot om zelfstandig als uitvaartondernemer van start te gaan, heb ik bijna 10 jaar als uitvaartverzorger gewerkt bij één van de grootste uitvaartondernemingen in de Haagse regio. 

Nu ik zelfstandig werkzaam ben, is het mogelijk geworden om meer persoonlijke aandacht aan nabestaanden te geven. 

Vanaf het moment van de melding van overlijden tot en met ver na de uitvaart één vast aanspreekpunt voor de familie. Dat geeft zekerheid en helderheid.

Voordat ik uitvaartverzorger werd, heb ik jarenlang in de detailhandel gewerkt. Begonnen als zaterdaghulp en uiteindelijk mij ontwikkeld bij verschillende bedrijven in meerdere leidinggevende posities.

In de afgelopen jaren begeleidde ik vele uitvaarten. 

Van grote imposante uitvaarten omgeven met protocollen tot kleine intieme bijeenkomsten in familiaire sfeer. 

Tevens heb ik veel ervaring opgedaan met de verschillende begraafplaatsen, crematoria en kerken in de regio.

Een goede uitvaartverzorger heeft oog voor detail en een individuele benadering. 

In het vragen, aanvoelen en vertalen van wensen; aangegeven door de overledene of diens nabestaanden. 

Vanuit mijn ervaring geef ik eerlijke en duidelijke adviezen.

Niets is standaard. Afspraak is afspraak. Doordat we geen vaste afspraken of contracten hebben met leveranciers heeft u altijd een vrije keus in begraafplaats, crematorium, opbaarlokatie, uitvaartkist, rouwbrief etc..

Om u terzijde te staan voor, tijdens en na de uitvaart ben ik dag en nacht persoonlijk bereikbaar.

Mijn e-mailadres is: normen@rotteveelfokkema.nl

Mijn mobiele telefoonnummer is: 06 - 472 483 00

Wist u dat... 

In 1989 ben ik begonnen met het geven van synchroonzwemlessen. Bij meerdere verenigingen in het gehele land heb ik vol enthousiasme de zwemsters getraind. Hiervoor heb ik diverse synchroonzwemleider- en officialopleidingen gevolgd. Als official en scheidsrechter ben ik bij vele (internationale) wemwedstrijden aanwezig geweest. Op dit moment geef ik af en toe nog training bij de Watervrienden Almere en ben ik nog official.

Daarnaast heb ik mij ingezet voor het landelijk (synchroon-) zwemwerk. Eerst als lid, later als secretaris en voorzitter van de Commissie Synchroonzwemmen en Figuurdrijven van de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS) en als penningmeester en lid van het bestuur van Watervrienden Nederland.

Op zaterdag 4 november 2017 heb ik, na 25 jaar bestuurder binnen de NCS te zijn geweest, mijn bestuurstaken overgedragen aan andere enthousiaste sportliefhebbers. 

Trots ben ik op de blijk van waardering die ik vervolgens mocht ontvangen van het Bondsbestuur: benoeming tot 'Lid van Verdienste' van de Nederlandse Culturele Sportbond.