Nieuws

Leven en dood. Het hoort bij elkaar.
Leven en dood. Het hoort bij elkaar.
“We hebben een begrafenistestament gemaakt.” zeg ik tegen een vriendin.“Jullie gaan toch nog niet dood!” Ze klinkt ontzet.“Dat hopen we niet,” reageer ik geruststellend, “maar je weet nooit wanneer het wel gebeurt.”
Zoals Hein het ziet...
Zoals Hein het ziet...
Steeds vaker brengen we een uitvaart permanent in beeld.
Iris en Normen in Kwaliteits Register uitvaartverzorgers
Iris en Normen in Kwaliteits Register uitvaartverzorgers
Zo aan het einde van 2018 is er nog heugelijk nieuws te melden: Iris Fokkema en Normen Rotteveel zijn ingeschreven in het Kwaliteits Register uitvaartverzorgers.
Herinneringsboom 14 en 15 december 2018
Herinneringsboom 14 en 15 december 2018
Ook dit jaar weer de mogelijkheid om een mooie herinnering aan uw dierbare in de Herinneringsboom te plaatsen.
Succes op het NK...
Succes op het NK...
Al enkele jaren sponsoren wij het synchroonzwemteam van de Watervrienden Almere. Op zondag 7 oktober 2018 deden twee teams mee aan de NK Figuurdrijfwedstrijden in Tilburg.
Meet and greet...
Meet and greet...
Zaterdag 8 september 2018 zijn wij wederom vertegenwoordig op het Strandwalfestival in Rijswijk.
Urnen sterk in prijs verlaagd
Urnen sterk in prijs verlaagd
In onze webshop staan veel urnen en as-sieraden.
Hoe regel ik mijn laatste wil
Na de succesvolle editie in 2017 organiseren wij op zaterdag 9 juni 2018 in samenwerking met Heemskerk & Feijen notarissen, begraafplaats Algemeen Kerkhoflaan in Den Haag en de Uitvaartbloemist opnieuw een GRATIS bijeenkomst over testamenten, nalatenschappen en het vastleggen van uitvaartwensen. Tevens wordt er een rondleiding gegevens op de begraafplaats.
Sociaal sterven, online overlijden
Café Doodgewoon in Hospice Vliethuys
Op woensdag 15 november 2017 organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Haaglanden in samenwerking met Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg in Hospice Het Vliethuys in Voorburg een interactieve bijeenkomst waarin aandacht wordt besteed aan alles wat er komt kijken rondom een uitvaart en uitvaartverzekeringen.
Feiten over uitvaartverzekeringen
Nog steeds horen we wel eens: als we geweten hadden dat we de uitvaart via u mochten regelen, hadden we dat zeker gedaan. Vandaar vandaag in de herhaling een artikel wat we al eerder hebben geplaatst...Maar de inhoud is niet minder actueel...
Hoe regel ik mijn laatste wil
Op zaterdag 10 juni 2017 organiseren wij in samenwerking met Heemskerk & Feijen notarissen, begraafplaats Westduin in Den Haag en de Uitvaartbloemist een GRATIS bijeenkomst over testamenten, nalatenschappen en het vastleggen van uitvaartwensen. Tevens wordt er een rondleiding gegevens op de begraafplaats.
Chuck Deely - herdenkingsbijeenkomst
De lieve man met 14 kaartjes...
Bezoek onze Herinneringsboom
1-15   16-30   31-45