Speech op je eigen uitvaart

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie voor ons geworden: mensen kennis laten maken met ons op het Strandwalfestival. De editie van dit jaar was zaterdag 9 september. Het was een zonovergoten dag, goed druk, vele mooie gesprekken met vele lieve mensen, vele andere activiteiten en... wij presenteerden hier de mogelijkheden om middels een Holobox kennis te laten maken met speechen op je eigen uitvaart.

Wat is een Hologram:

Holografie is een techniek om een driedimensionale afbeelding van een object te maken. Door de afbeelding uit verschillende hoeken te bekijken lijkt het platte beeld te veranderen zodat de indruk van een ruimtelijk, driedimensionaal beeld bestaat. Het beeld bestaat echter niet echt maar wordt gerepresenteerd door plaatsen waar licht aanwezig is en door plaatsen waar minder of geen licht aanwezig is.

Speechen op je eigen uitvaart:

Hoe bijzonder is het: de mensen die je lief hebt nog één keer kunnen toespreken op je eigen uitvaart. In de Holobox kun je als Hologram verschijnen. De vooraf opgenomen boodschap wordt dan tijdens de uitvaart in een levensgrote Holobox (220 cm hoog) gepresenteert. Een levensechte 3D beleving. Alsof de persoon werkelijk aanwezig is op zijn of haar eigen uitvaart. Met de werkelijke stem. Ook kun je dan de bewegingen en de intonatie goed beleven. Iedere boodschap / speech kun je vertellen; anekdotes, herinneringen, levensverhalen, motiverende teksten.

Na de uitvaart is de boodschap altijd nog terug te kijken. Thuis op de computer. Zo blijven de beelden en verhalen levend.

Meer weten over een speech op je eigen uitvaart. Neem gerust contact met ons op: 015 - 202 30 75. 

Wij laten je graag vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden.