Warm hart voor de Hartstichting

De Hartstichting strijdt al ruim 50 jaar succesvol tegen hart- en vaatziekten. Er is veel bereikt, maar ze zijn er nog lang niet. Nog altijd overlijden er dagelijks ruim 100 mensen aan een hart- of vaatziekte. Per week krijgen gemiddeld 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Daarom gaat de Hartstichting onverminderd door met hun strijd. Bijvoorbeeld door van heel Nederland één 6-minutenzone te maken: binnen 6 minuten hulp bij een hartstilstand redt mensenlevens.

Voor meer onderzoek en voorlichting is veel geld nodig. Eén op de drie wetenschappelijke onderzoeken worden gefinancierd door inkomsten  die de Hartstichting ontvangt uit legaten of erfstellingen. Dit levert direct een bijdrage aan het welzijn van onze volgende generaties.
 

 

De Hartstichting heeft een persoonlijk Erfenisdossier ontwikkeld waarin u uw laatste wensen overzichtelijk kunt opschrijven. Maar weet u wel wat er allemaal mogelijk is zodat u een goede keuze kunt maken? Voor welke persoonlijke bezittingen is een handgeschreven document voldoende en voor welke zaken moet u dit bij een notaris regelen? De notaris is aanwezig om u daarover te informeren.En weet u wat er allemaal kan en mag op het gebied van uitvaarten? Wij, van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg, geven u een - doodgewone - korte uitleg over de vele mogelijkheden en hoe u uw uitvaartwensen bij uw nabestaanden kenbaar kunt maken.


Vol trots kunnen we melden dat op vrijdag 25 november 2016 door de Hartstichting samen met Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg een informatieve en leuke dag wordt georganiseerd in het Louwman Museum. U bent van harte welkom.  
Na een gezonde lunch heeft u tevens de mogelijkheid om herinneringen op te halen bij de prachtige collectie antieke en klassieke auto’s in het museum.
Bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst meld u dan aan. Vul onderstaand formulier in, zend ons een e-mail of benader ons telefonisch (06 - 149 713 23). Wij sturen u het programma en een routebeschrijving zo snel mogelijk toe. 

Let op:
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar dus reageer snel!