Goede voornemens

Goede voornemens

2020 is alweer enige tijd onderweg dus een goed moment om de goede voornemens eens onder de loep te nemen. Hoopvol begonnen we in januari met de voornemens om meer te bewegen, af te vallen of zelfs een maand geen alcohol te nuttigen. Maar een ander voornemen kon zijn om uw administratie eens goed op orde te brengen. Oude papieren weggooien en belangrijke documenten netjes in mappen stoppen. Wist u dat maar 1 op de 4 mensen goede voornemens ook daadwerkelijk kan volhouden? In sommige gevallen kunnen ze later in het jaar ook nog worden opgepakt. Of te wel: goed om eind februari de balans eens op te maken.

Aangezien de eerste maand van het jaar misschien geen handige maand is om de administratie op een rijtje te zetten, lijken februari / maart daar beter voor geschikt. Dan zijn de meeste financiële overzichten per post binnengekomen en wordt de eventuele aangifte inkomstenbelasting bij de belastingdienst voorbereid.

Ook een goed moment om eens over uw uitvaart en nalatenschap na te denken?

Onderwerpen waar niemand graag over spreekt, maar wat wenselijk is om voor uw nabestaanden goed te regelen. Weten uw naasten bijvoorbeeld wat uw wensen zijn ten aanzien van uw uitvaart? En hoe u de financiën hiervoor geregeld heeft?

In ons wensencodicil kunt u dit gemakkelijk noteren. Wat wilt u wel en wat wilt u juist niet. Al uw wensen komen aan bod. Voor alles is er de mogelijkheid om dit op te schrijven.

Geen ingewikkelde documenten, slecht één handig A5 boekje waarin u eenvoudig de zaken kunt noteren.

Geen belemmering om dit goede voornemen uit te voeren, denken wij.

 

Vraag hem nu aan...

Klik hier om nu het GRATIS wensencodicil aan te vragen.

En kijk ook hoe u in aanmerking komt voor een GRATIS adviesgesprek met een gerenommeerde notaris. Dan is dat ook gelijk maar goed geregeld.