Coronavirus, update 24 maart 2022

Laatste update: 24 maart 2022, 09.00 uur

 

Wat mag er wel en wat mag er niet...

Lange tijd zijn er veel beperkende maatregelen geweest rondom uitvaarten. Variërend van gemaximaliseerde aantallen per locatie, gemaximaliseerde tijden voor uitvaarten, aanpassingen in de mogelijkheden voor consumpties etc.

Inmiddels zijn ALLE maatregelen bij uitvaart VERVALLEN. De gebruikelijke aantallen aanwezigen zijn weer van toepassing, 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje is NIET meer verplicht.

Mocht iemand zich fijner voelen bij het dragen van een mondkapje of het houden van voldoende afstand is dit uiteraard toegestaan. Voelt u zich vrij hier gebruik van te maken.

 

Wat als iemand overleden is met het Coronavirus

Gelukkig komt het nauwelijk meer voor, maar ook dan zijn en blijven wij beschikbaar!

Er zijn uitgebreide protocollen voorhanden, die wij strikt zullen naleven. Helaas hebben wij in het afgelopen 2 jaar veel ervaring opgedaan met overledenen en nabestaanden verdacht of besmet met het COVID-19 virus.

Mocht deze situatie zich voordoen gaan wij dit uiteraard uitgebreid toelichten aan de betrokkenen. Ter geruststelling: afscheid nemen is ALTIJD mogelijk, evenals het organiseren en aanwezig zijn bij een uitvaart. Wellicht met enkele aanvullende maatregelen. Voor iedere situatie zoeken we binnen de mogelijkheden naar een passende oplossing.

Mochten er vragen zijn, kunt u ons uiteraard altijd bellen:

070 - 221 04 13

015 - 202 30 75

Omdat iedere uitvaart zorg blijft verdienen!