Chaos in verzekeringsland

Er is veel om te doen de laatste tijd. Grote verzekeringsmaatschappijen zijn in opspraak, omdat ze onvoldoende financiële middelen hebben of een verzekering keert iets anders uit na overlijden dan er in de originele polisvoorwaarden was afgesloten. Maar ook berichten dat er veel verzekeringsgeld blijft liggen, omdat men van het bestaan niet weet.

Bij veel mensen veroorzaken deze uitspraken onrust. “Ik had het toch goed geregeld? Komen mijn nabestaanden nu voor onverwachte kosten te staan?” Vooral oudere mensen willen graag weten waar ze aan toe zijn en weten soms niet de weg te vinden om dit uit te zoeken.

Veel verzekeringsmaatschappijen zijn een aantal keren overgenomen door andere maatschappijen. Steeds weer een nieuwe brief, maar wat hoort nu waarbij?
Situaties die wij veel tegenkomen in de praktijk. Veel verwarring en soms schoenendozen vol met oude briefjes.

Gratis polis uitzoek service

Om orde en dus rust te krijgen, bieden wij u onze gratis polis-uitzoekservice aan. Samen met u bekijken we welke polissen er zijn en of u voldoende verzekert bent. Wij zijn geen verzekeringsmaatschappij en werken met alle maatschappijen samen. Hierdoor kunnen we u een onafhankelijk advies geven, maar vooral orde scheppen. Ook kunnen we u helpen om verzekeringspolissen van reeds overleden personen te achterhalen.
Mocht u gebruik willen maken van onze GRATIS polis uitzoek service? Neemt u dan contact met ons op: 070 - 221 04 13 of info@rotteveelfokkema.nl.

Wij komen graag bij u langs.