Braderieën en markten afgelast

Door het Coronavirus zijn alle evenementen voor deze zomer afgelast. Evenementen waar wij ieder jaar met veel plezier aan meewerken. Dus deze zomer voor ons geen ludieke acties of slogans verzinnen.

Aan het begin van het jaar waren we vol energie al begonnen aan de voorbereidingen voor de verschillende markten en bijeenkomsten. De handige rugzakjes als goodybags met logo, pennen en kladblokjes zijn al in huis. De diverse data stonden al in onze agenda gemarkeerd. Door de maatregelen rondom de Coronacrisis hebben ook wij al deze data uit onze agenda geschrapt.

Het annuleren van deze evenementen wil natuurlijk niet zeggen dat wij de hele zomer stil zitten. Op de braderieën staan wij voornamelijk om u te informeren over de verschillende uitvaartmogelijkheden en om alle andere vragen te beantwoorden.

Ook in tijden van Corona, of misschien wel juist ín tijden van Corona blijven we dit graag doen. Daarom hebben we voor u een gratis informatiepakket samengesteld over de verschillende mogelijkheden bij uitvaarten en het vastleggen van uitvaartwensen. Allemaal verpakt in een handige rugtas.

Op gepaste afstand brengen we dit gratis pakket graag bij u langs. Interesse? Bel of mail ons op 070 - 221 04 13 / info@rotteveelfokkema.nl.

Toch liever een persoonlijk gesprek? Wij houden ons aan de maatregelen die door het RIVM gesteld zijn en komen ook dan nog steeds op gepaste afstand bij u langs of staan u telefonisch graag te woord.