Gastenboek en Referenties 2019

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Geplaatst door: M. Schutte

Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding voor, tijdens en na de crematie. Jullie persoonlijke aandacht, betrokkenheid, 24/7 benaderbaarheid en adviezen waren een grote steun voor ons. Door jullie hulp kunnen we terugkijken op een zeer bijzondere en mooie uitvaart.

M. Schutte
Geplaatst door: Amber Rap

Het overlijden van mijn moeder kwam heel plotseling en de omstandigheden waren naar. Normen heeft ons vanaf het eerste begin compleet ontzorgd, op een zeer persoonlijke en professionele manier. Hij was er vroeg of laat, thuis, op mail of op de app om onze vragen te beantwoorden en onze wensen mogelijk te maken. Hij zocht naar oplossingen en dacht in mogelijkheden. De uitvaart was prachtig. Ook daarna bleef hij nauw betrokken. Zijn ervaring, contacten en adviezen hebben ons enorm geholpen in het afwikkelen van de nalatenschap. De faktuur nadien was eerlijk en naar verwachting, en ik durf te stellen een stuk bescheidener dan andere (grote) aanbieders. Ik zal nooit vergeten wat hij voor ons heeft gedaan. Heel veel dank!

Amber Rap
Geplaatst door: Santino

Als familie hebben wij tweemaal een uitvaart laten verzorgen door Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg. Na een overlijden in de schoonfamilie is er gekozen (niet door mij) voor een grote uitvaartonderneming, bekend van TV. Ik wist al dat Normen, Iris en Melanie goed waren, maar nu is hun onderscheidende kwaliteit volledig tot mij doorgedrongen. Wat een ongelofelijk groot verschil in betrokkenheid, warmte, aandacht en begeleiding. Ik beveel hen bij een ieder aan omdat hun warmte, kennis en begeleiding echt een verschil kan maken.

Geplaatst door: Annemieke van Dusseldorp

Melanie heeft ons geweldig bijgestaan na het overlijden van onze vader en niet lang daarvoor na het overlijden van onze moeder. Dit heeft heel veel voor onze familie betekend. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Melanie, je bent een topper, bedankt voor al je lieve zorgen ook en je steun!

Annemieke van Dusseldorp
Geplaatst door: Familie van der Ende

Wij zijn Melanie (en Chantal en Normen die haar af en toe bijstonden) heel dankbaar voor de liefdevolle, zorgzame en respectvolle begeleiding bij het onverwachte overlijden van mijn dierbare man/vader/opa. Er was absoluut geen 8-5 mentaliteit en niets was teveel. Dagelijks bezoek, een luisterend oor voor iedereen en alle tijd om onze verhalen aan te horen, fijne ideeën en adviezen ook nu nog steeds. We kijken ondanks ons verdriet terug op een fijn, mooi en waardig afscheid. Wat een lieve mensen dank jullie wel.

Familie van der Ende
Geplaatst door: Marian Vrolijk

Zeer betrokken, rustig, meedenkend en goed luisterend naar al onze wensen. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Marian Vrolijk
Geplaatst door: Thea Toonen

Zeer betrokken op een prettige en rustige manier. Houden rekening met je persoonlijke wensen en adviseren daar heel goed in. Hebben mij ook heel goed ondersteund en doen dat nog! Alles is gegaan zoals afgesproken. Perfect! Dat helpt enorm bij het verwerken van het verlies van mijn lieve man.

Thea Toonen
Geplaatst door: Kees Wezenaar

De volgende termen zijn bij deze onderneming van toepassing: Veel aandacht, grote mate van empathie, goed luisteren, prettig in omgang. Na het intake gesprek heeft Iris het vermogen zich in te leven in de situatie van de betrokkenen. Aan de hand van uitgebreide toegelichte mogelijkheden zijn wij samen gekomen tot een "mooi" afscheid geheel naar wens van de overledene en de nabestaanden. Ook de verdere afhandeling is zeer prettig verlopen.

Kees Wezenaar
Geplaatst door: J. Mooren

Zeer persoonlijke begeleiding en zeer kundig. Kan niet beter!

J. Mooren
Geplaatst door: Angelique

Voor, tijdens en na het overlijden van mijn lieve vriendin heb ik jullie werkwijze mogen ervaren. Wat verstaan jullie je vak goed zeg! Alles netjes vragen en uitleg wat er gaat gebeuren, top gewoon.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben.

Geplaatst door: Eline

Het is jammer dat er geen hoger cijfer bestaat dan een 10 anders had Rotteveel & Fokkema deze gekregen!!! Vanaf het eerste contact wat je met deze uitvaartondernemer legt is al heel persoonlijk wat fijn is! Er wordt gelijk mee gedacht en alle zorgen rondom alles regelen wordt uit handen genomen. Er wordt met veel zorg, liefde en respect met met de overledene omgegaan. Dat voelde voor ons heel fijn dat onze vader in vertrouwde handen was. Bij alles wat ze doen wordt ook goede uitleg gegeven. Bij het regelen van de crematie wordt goed mee gedacht en persoonlijke wensen worden meegenomen. Wat wij ook als zeer fijn hebben ervaren was dat we 24/7 Normen konden appen of bellen als we toch nog een vraag hadden. Ook de uitvaartdag was perfect geregeld. Wij kunnen iedereen Rotteveel & Fokkema aanraden. Wil ze dan ook hartelijk bedanken ook voor de begeleiding na de crematie.

Eline
Geplaatst door: Corry en Ed Jutte

Melanie, je bent een topvrouw. Je was (en bent nog steeds) een hele grote steun voor ons, na het overlijden van onze zoon. Wij hadden ons geen betere begeleidster kunnen wensen! Dank je wel!

Geplaatst door: M.C. van Westenbrugge

Aan al onze wensen is voldaan. We kijken terug op een prachtige uitvaart en voelen ons zeer gesteund door deze professionele en empathische begrafenisondernemer.

M.C. van Westenbrugge
Geplaatst door: Ingrid IJdo-Trousset

Warm, zorgzaam, oprecht betrokken, professioneel, 24/7 bereikbaar en respectvol zijn slechts enkele woorden welke zeker op Rotteveel & Fokkema van toepassing zijn. Je persoonlijke benadering op een spontane en natuurlijke wijze, je energie, je liefde en toewijding waarmee jij voor mij klaar stond, heeft mij en ook mijn familie geraakt. Je hebt ons bijgestaan tijdens een verdrietige periode, afscheid broer, zijn uitvaart was mooi en uitstekend geregeld, ook de nazorg is bijzonder en goed. Waardering en lof voor wie je bent en wat je doet, nogmaals intens bedankt Iris ook het gehele team BEDANKT!

Ingrid IJdo-Trousset
Geplaatst door: Ronald en Corine van Wijk

Wij hebben twee uitvaarten vlak achter elkaar gehad, wat een moeilijke periode voor ons was. De hulp en begeleiding die we van Iris kregen was zo fijn en welkom. Ze heeft heel veel uit handen genomen en voelde ons heel goed aan. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Mede hierdoor hebben we twee onvergetelijke en waardevolle uitvaarten van onze ouders gehad.

Ronald en Corine van Wijk
1-15   16-30   31-45