Gastenboek en Referenties 2021

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

 

Geplaatst door: Nora de Graad

Na een gesprek met de overledene is de uitvaart, ondanks alle coronamaatregelen, naar zijn specifieke wensen uitstekend geregeld. Zeer persoonlijke benadering naar de nabestaanden. Zo menselijk.

Nora de Graad
Geplaatst door: George Teunis

Lieve, lieve Iris, Melanie en Normen,

Wat een fantastisch mooie uitvaart hebben jullie voor mijn moeder verzorgd. Nog voor het overlijden hebben jullie al, in verschillende zaken, heel veel voor mij en mijn moeder gedaan.
Na het overlijden hebben we veel contact gehad, niets was jullie teveel. En toen kwam ik met het verzoek om mijn moeder met een rouwkoets en volgkoetsen naar het crematorium te begeleiden. Dat hadden jullie ook weer zo geregeld, de rouwkoets met vier paarden en de volgkoetsen met twee paarden.
Omdat het best bijzonder is een uitvaart met en een rouwkoets en volgkoetsen, opperde ik om een krant te benaderen. En ja, hoor jullie regelden dat op de dag van de uitvaart een cameraman en een persfotograaf bij het vertrek klaarstonden. Ook werd ik eerder de week gebeld door een journaliste.
Jullie hadden een route verzonnen, was toch een tocht van twee uur, die zo langs heel belangrijke plekken kwam voor mijn moeder. De kerk in de Elandstraat bijvoorbeeld, toe we de straat inreden gingen de klokken luiden. WOW wat een momentje was dat.


Daarom wil ik jullie uit de grond van mijn [verdrietige] hartje bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie zijn TOPPERS.

NB; ik hoop dat jullie beentjes 's avonds wat rust hebben gehad!

Geplaatst door: Anouk

Zij hebben ons de vrijheid gegeven om te rouwen, te huilen, te praten, te luisteren, te lachen, en ze hebben ons de kans gegeven om afscheid te nemen; letterlijk en figuurlijk. Het leek wel alsof zij tot alles toe in staat waren, zolang het ons maar goed deed. Alles is zo ontzettend prachtig geregeld. Jullie hebben het zelfs mogelijk gemaakt om hem eruit te laten zien als voorheen, voordat hij zo ziek werd en zijn lichaam niet meer kon wat zijn geest nog zo graag wilde. Door jullie hulp, de constante aanwezigheid en bereikbaarheid heeft dit absoluut minder doen laten blijken. We hoefden maar aan te geven wat Ton of onze wensen waren en jullie kregen het voor elkaar. Ik denk niet dat wij genoeg kunnen beschrijven of vertellen hoe dankbaar wij zijn. We zijn Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg, en in het bijzonder Melanie, onwijs dankbaar en we wensen haar en de rest van het team het allerbeste toe.

Anouk
Geplaatst door: M. Kuiper

Zeer betrokken, persoonlijk en creatief. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Normen heeft een trieste gebeurtenis tot een mooie herinnering gemaakt. Dank daarvoor!

M. Kuiper
Geplaatst door: E.J. Franken

Ik ben erg blij met hoe alles gegaan is.

E.J. Franken
Geplaatst door: Ron Lelieveld

Melanie Korver heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Ze is tijdens de gehele periode van het overlijden t/m de uitvaart een enorme steun geweest voor ons. Wat vooral opvalt is haar vakbekwaamheid waarbij ze het persoonlijke aspect nooit uit het oog verliest. Ze heeft met ons meegedacht over hoe we de uitvaart precies voor ogen hadden en uiteindelijk is deze ook geworden zoals we gehoopt hadden. De uitvaart is een mooie herinnering geworden. Bedankt Melanie.

Ron Lelieveld
Geplaatst door: Sigrid van Dijk - Koekoek

Op 28 mei jl. hebben wij afscheid genomen van onze lieve en dappere moeder tijdens een prachtige en waardige plechtigheid verzorgd door Iris & Normen. Via een goede vriendin zijn wij in contact gekomen met Iris & Normen en daar zijn wij haar zo dankbaar voor. Iris & Normen zijn als ontzettend lieve en integere mensen zo geschikt voor dit bijzondere beroep. Wij gunnen ieder mens zo’n waardig en mooi afscheid als dat van onze moeder. Wij konden Iris & Normen dag en nacht bellen en geen vraag was te gek. De begeleiding voor én na de uitvaart hebben wij als familie als heel intens en warm ervaren. Kortom, alle lof en jullie hebben voor altijd een heel bijzonder plekje in onze harten.

Sigrid van Dijk - Koekoek
Geplaatst door: Eugene van Roosmalen

Melanie Korver heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Zij heeft het met veel begrip en respect voor de overledene en de nabestaanden gedaan.

Eugene van Roosmalen
Geplaatst door: Eugene van Roosmalen

Melanie Korver... Zij heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd met respect en medeleven voor de overledene en nabestaanden.
Melanie ik heb 't al gezegd, je mag mijn uitvaart ook verzorgen, maar daar wachten we nog even mee.

Geplaatst door: R. de Cuijper

Duidelijk, vriendelijk, persoonlijk met veel kennis geholpen, ook de nazorg is uitstekend. Zeker aan te bevelen.

R. de Cuijper
Geplaatst door: Tobias Vet

-

Tobias Vet
Geplaatst door: T. Kerkhof

Dit was mijn eerste ervaring met een uitvaartondernemer, dus had ik geen mogelijkheid tot vergelijken. Naar mijn mening kon het niet beter, daarom heb ik de hoogste beoordeling gegeven.

T. Kerkhof
Geplaatst door: Mieke Erne

Fijne en prettige uitvaartbegeleider. Normen neemt heel veel uit handen, denkt mee en alles is mogelijk. Je mag ook altijd terugkomen op je beslissingen als je toch iets anders wilt.

Mieke Erne
Geplaatst door: Hennie Dubbelman-Haas

Wat een enorm lieve meelevende vrouw. We waren allen heel blij met Melanie. Er zijn zelfs mensen die zelf aangeven het door te geven aan de mensen die het nodig hebben. Zelfs mensen die zelf in de zorg zitten, dus jullie kunnen een toeloop varwachten. Heel hartelijk bedankt Onze dank gaat zeker uit naar Melanie.

Hennie Dubbelman-Haas
Geplaatst door: Eric de Waal

Kort maar krachtig........prima geregeld!

Eric de Waal
1-15   16-30   31-45   46-60