Gastenboek en Referenties 2019

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Geplaatst door: Wendy Ricke

Betrokkenheid, respectvol, juiste tone of voice, ruimte latend, professioneel... allemaal termen van toepassing op Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg. Na twee uitvaarten in korte tijd tot in de puntjes te hebben verzorgd moet het raar lopen wil familie en aanhang ooit nog voor een andere uitvaartonderneming kiezen.

Wendy Ricke
Geplaatst door: Gerty van Dam

Het geheel was goed geregeld, zeer persoonlijke benadering, er is overal over nagedacht (dezelfde 2e medewerker als 2 jaar geleden bij de uitvaart van mijn vader), wij waren erg tevreden, we kunnen ons geen betere uitvaartonderneming wensen.

Gerty van Dam
Geplaatst door: Sanne Bluemink

Iris heeft ons fantastisch geholpen na het overlijden van onze moeder en oma. Met zorgvuldigheid, zorgzaamheid en zeer liefdevol van begin tot eind. Mede dankzij haar professionele begeleiding en het meedenken wat het beste bij ons paste, kijken wij terug op een zeer bijzondere en mooie uitvaart. Dit afscheid heeft ons, ondanks het verdriet, geholpen in het verwerkingsproces. Iris, we kunnen je niet genoeg bedanken voor jouw kundige en liefdevolle zorgen.

Sanne Bluemink
Geplaatst door: Kees de Frankrijker

Zeer lieve en persoonlijke begeleiding.

Kees de Frankrijker
Geplaatst door: Saskia Harmsen

Warme en persoonlijke begeleiding. Erg meedenkend in alles. Indien nodig staan ze dag en nacht voor je klaar. Bedankt Normen (en ook Iris en de rest van het team) voor alles wat je voor ons gedaan hebt voor en na het overlijden van mijn broer. En kort erna het overlijden van oma. Alles tot in de puntjes verzorgd en zelfs nu alles achter de rug is sta je nog voor ons klaar. Een 10+ verdienen jullie minimaal.

Saskia Harmsen
Geplaatst door: Tilly Lassche

We hebben een fijne begeleiding gehad bij het overlijden van mijn man / onze vader. Iris en ook alle mensen die haar hielpen waren erg betrokken bij de moeilijke periode die voor ons was aangebroken. Ze voegde zich op een heel rustige en natuurlijke manier in ons gezin en begeleide ons goed door het hele proces, waardoor er toch minder druk op onze schouders stond. Achteraf is het een hele fijne stap geweest, dat ik Iris samen met mijn man heb kunnen kiezen uit een selectie van 5 andere uitvaartondernemers. Ze is een erg prettig persoon die alles goed voor elkaar had, dit gaf ons een gerust gevoel en veel steun. Alles was bespreekbaar en ze stond dag en nacht voor ons klaar, op verzoek kwam ze altijd even langs om iets op te lossen of te bespreken. Doordat het een klein bedrijf is, hadden we een fijn en vooral persoonlijk contact. Een overlijden is altijd heel heftig, maar Iris en haar team hebben ons op de meest fijne manier door dat moeilijke proces heen geloodst. We zijn Iris en haar team daar ontzettend dankbaar voor.

Tilly Lassche
Geplaatst door: Sophie van Vliet

Heel persoonlijk begeleiding.

Sophie van Vliet
Geplaatst door: Sander Hesseling

Uitstekende begeleiding, prettige omgang, zeer correct. Aanbevelenswaardig.

Sander Hesseling
Geplaatst door: Anita Cleef

In 7 maanden je ouders verliezen valt niet mee. Juist de persoonlijke aandacht en begeleiding helpt bij alle dingen die ook geregeld moeten worden. Het ontzorgen door Rotteveel en Fokkema is fijn en op een hele plezierige manier.

Anita Cleef
Geplaatst door: Lia Rietveld

In een moeilijk periode werd het een persoonlijke warme begeleiding naar de crematie, alle lof.

Lia Rietveld
Geplaatst door: R. Herder

Vol lof voor de verkregen informatie en de begeleiding bij het gehele uitvaartproces.

R. Herder
Geplaatst door: Ed Schrurs

Het persoonlijke karakter van de gesprekken was zeer prettig. Geeft de nabestaanden een goed gevoel.

Ed Schrurs
Geplaatst door: Patty Vis

Zeer persoonlijk, zeer behulpzaam, zeer warm.

Patty Vis
Geplaatst door: Lindsey de Nennie

Top team!!!

Lindsey de Nennie
Geplaatst door: Paul van der Vet

Een heel warme en meelevende persoonlijke sfeer en zeer goed contact met Iris Rotteveel en haar team. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Wij hebben het in een moeilijke tijd enorm getroffen!!

Paul van der Vet
1-15   16-30