Gastenboek en Referenties 2019

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Geplaatst door: Linda Kurvers

Veel dank aan Melanie, die mij zo tot steun is geweest na het overlijden van mijn moeder. Ik wilde een simpele uitvaart, dat is gebeurd, maar Melanie heeft er met veel aandacht, liefde en attente ideeën een hele mooie uitvaart van gemaakt. Ik heb nog nooit zoveel betrokkenheid en warmte bij een uitvaart ervaren. Ontzettend bedankt Normen, maar vooral Melanie.

Geplaatst door: Ida van den Broek

Nadat onze neef was overleden, hebben wij via zijn begeleiding te horen gekregen dat deze uitvaartondernemer vaak de uitvaart regelt voor hun cliënten. We hebben dit inderdaad als heel prettig ervaren en de begeleiding was heel persoonlijk gezamenlijk met de medebewoners. Zo liefdevol en op de persoon. Heel veel dank daarvoor!!!

Ida van den Broek
Geplaatst door: G. Voskuilen

De uitvaart is geheel volgens mijn wensen geweest. Er zijn geen standaard-oplossingen gebruikt, alles was mogelijk. Ook de "nazorg" -de aandacht voor mij- is bewonderenswaardig en troostend.

G. Voskuilen
Geplaatst door: Gegevens bij ons bekend

Complimenten aan Melanie die ervoor heeft gezorgd dat wij volledig ontzorgt werden als gezin en het afscheid heeft gemaakt tot een zeer persoonlijk geheel.

Gegevens bij ons bekend
Geplaatst door: Anneke Bovendeert

Wij zijn ontzettend tevreden met de gang van zaken! Normen was/is betrokken en goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Mijn moeder had Normen eerder ontmoet en heeft hem gekozen om haar uitvaart te leiden. Mijn moeder had helemaal gelijk. Wat een top service!!!

Anneke Bovendeert
Geplaatst door: Barbara Roosen - de Rijck van der Gracht

Verdrietig genoeg heb ik dit jaar drie uitvaarten gehad en alle drie verzorgd door Rotteveel en Fokkema uitvaartzorg. Alles is ons uit handen genomen en we zijn werkelijk fantastisch begeleid. Eerlijk, betrokken en zeer professioneel!

Barbara Roosen - de Rijck van der Gracht
Geplaatst door: Paulien Kegge

Chantal heeft de uitvaart uitstekend verzorgd en alles heel mooi aan elkaar gepraat. De bloemstukken waren mooi gerangschikt. Chantal was mooi gekleed op de uitvaart en omdat mijn moeder ook van mooie kleding hield gaf ik de voorkeur aan een mooi jurkje i.p.v het kostuum. Het was fijn dat mijn moeder ook nog kennis heeft kunnen maken met Chantal en mijn moeder vond haar ook een hele prettige persoonlijkheid.Alles is precies zo gegaan zoals mijn moeder gewild zou hebben. Ik was op en top tevreden. Wat ook fijn was, is dat Chantal en haar collega de gasten opvingen op de locatie waar we na afloop gingen lunchen.

Paulien Kegge
Geplaatst door: Ed Vingerhoets

Heb Iris ervaren als een zeer betrokken, maar ook doortastende vrouw die ook oog heeft voor de kleinste details.

Ed Vingerhoets
Geplaatst door: Hanneke de Bruijn

Wij zijn (weer) geweldig geholpen door Normen Rotteveel en zijn mensen bij het overlijden van onze 95-jarige vader. De door hem uitgestraalde rust, het respect naar en hulp voor onze 93-jarige moeder, alles maar dan ook alles werkelijk weer tot in de puntjes verzorgd èn de enorme kennis van Normen hebben ervoor gezorgd dat wij op een hele mooie wijze afscheid hebben kunnen van onze vader. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor. Wij bevelen hem dan ook van harte aan.

(Een 10!).

Geplaatst door: Chantal Everts

Normen en Iris (en Wilbert & Tim en de rest van het hele team) verdienen een trofee voor wat ze doen! Wat een geweldig mens en fantastisch team! Eindeloos dankbaar voor alles wat Normen met zijn team voor ons gezin hebben gedaan.

Geplaatst door: M. Schutte

Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding voor, tijdens en na de crematie. Jullie persoonlijke aandacht, betrokkenheid, 24/7 benaderbaarheid en adviezen waren een grote steun voor ons. Door jullie hulp kunnen we terugkijken op een zeer bijzondere en mooie uitvaart.

M. Schutte
Geplaatst door: Amber Rap

Het overlijden van mijn moeder kwam heel plotseling en de omstandigheden waren naar. Normen heeft ons vanaf het eerste begin compleet ontzorgd, op een zeer persoonlijke en professionele manier. Hij was er vroeg of laat, thuis, op mail of op de app om onze vragen te beantwoorden en onze wensen mogelijk te maken. Hij zocht naar oplossingen en dacht in mogelijkheden. De uitvaart was prachtig. Ook daarna bleef hij nauw betrokken. Zijn ervaring, contacten en adviezen hebben ons enorm geholpen in het afwikkelen van de nalatenschap. De faktuur nadien was eerlijk en naar verwachting, en ik durf te stellen een stuk bescheidener dan andere (grote) aanbieders. Ik zal nooit vergeten wat hij voor ons heeft gedaan. Heel veel dank!

Amber Rap
Geplaatst door: Santino

Als familie hebben wij tweemaal een uitvaart laten verzorgen door Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg. Na een overlijden in de schoonfamilie is er gekozen (niet door mij) voor een grote uitvaartonderneming, bekend van TV. Ik wist al dat Normen, Iris en Melanie goed waren, maar nu is hun onderscheidende kwaliteit volledig tot mij doorgedrongen. Wat een ongelofelijk groot verschil in betrokkenheid, warmte, aandacht en begeleiding. Ik beveel hen bij een ieder aan omdat hun warmte, kennis en begeleiding echt een verschil kan maken.

Geplaatst door: Annemieke van Dusseldorp

Melanie heeft ons geweldig bijgestaan na het overlijden van onze vader en niet lang daarvoor na het overlijden van onze moeder. Dit heeft heel veel voor onze familie betekend. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Melanie, je bent een topper, bedankt voor al je lieve zorgen ook en je steun!

Annemieke van Dusseldorp
Geplaatst door: Familie van der Ende

Wij zijn Melanie (en Chantal en Normen die haar af en toe bijstonden) heel dankbaar voor de liefdevolle, zorgzame en respectvolle begeleiding bij het onverwachte overlijden van mijn dierbare man/vader/opa. Er was absoluut geen 8-5 mentaliteit en niets was teveel. Dagelijks bezoek, een luisterend oor voor iedereen en alle tijd om onze verhalen aan te horen, fijne ideeën en adviezen ook nu nog steeds. We kijken ondanks ons verdriet terug op een fijn, mooi en waardig afscheid. Wat een lieve mensen dank jullie wel.

Familie van der Ende
1-15   16-30   31-45   46-60