Gastenboek en Referenties 2019

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Geplaatst door: Angelique

Voor, tijdens en na het overlijden van mijn lieve vriendin heb ik jullie werkwijze mogen ervaren. Wat verstaan jullie je vak goed zeg! Alles netjes vragen en uitleg wat er gaat gebeuren, top gewoon.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben.

Geplaatst door: Eline

Het is jammer dat er geen hoger cijfer bestaat dan een 10 anders had Rotteveel & Fokkema deze gekregen!!! Vanaf het eerste contact wat je met deze uitvaartondernemer legt is al heel persoonlijk wat fijn is! Er wordt gelijk mee gedacht en alle zorgen rondom alles regelen wordt uit handen genomen. Er wordt met veel zorg, liefde en respect met met de overledene omgegaan. Dat voelde voor ons heel fijn dat onze vader in vertrouwde handen was. Bij alles wat ze doen wordt ook goede uitleg gegeven. Bij het regelen van de crematie wordt goed mee gedacht en persoonlijke wensen worden meegenomen. Wat wij ook als zeer fijn hebben ervaren was dat we 24/7 Normen konden appen of bellen als we toch nog een vraag hadden. Ook de uitvaartdag was perfect geregeld. Wij kunnen iedereen Rotteveel & Fokkema aanraden. Wil ze dan ook hartelijk bedanken ook voor de begeleiding na de crematie.

Eline
Geplaatst door: Corry en Ed Jutte

Melanie, je bent een topvrouw. Je was (en bent nog steeds) een hele grote steun voor ons, na het overlijden van onze zoon. Wij hadden ons geen betere begeleidster kunnen wensen! Dank je wel!

Geplaatst door: M.C. van Westenbrugge

Aan al onze wensen is voldaan. We kijken terug op een prachtige uitvaart en voelen ons zeer gesteund door deze professionele en empathische begrafenisondernemer.

M.C. van Westenbrugge
Geplaatst door: Ingrid IJdo-Trousset

Warm, zorgzaam, oprecht betrokken, professioneel, 24/7 bereikbaar en respectvol zijn slechts enkele woorden welke zeker op Rotteveel & Fokkema van toepassing zijn. Je persoonlijke benadering op een spontane en natuurlijke wijze, je energie, je liefde en toewijding waarmee jij voor mij klaar stond, heeft mij en ook mijn familie geraakt. Je hebt ons bijgestaan tijdens een verdrietige periode, afscheid broer, zijn uitvaart was mooi en uitstekend geregeld, ook de nazorg is bijzonder en goed. Waardering en lof voor wie je bent en wat je doet, nogmaals intens bedankt Iris ook het gehele team BEDANKT!

Ingrid IJdo-Trousset
Geplaatst door: Ronald en Corine van Wijk

Wij hebben twee uitvaarten vlak achter elkaar gehad, wat een moeilijke periode voor ons was. De hulp en begeleiding die we van Iris kregen was zo fijn en welkom. Ze heeft heel veel uit handen genomen en voelde ons heel goed aan. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Mede hierdoor hebben we twee onvergetelijke en waardevolle uitvaarten van onze ouders gehad.

Ronald en Corine van Wijk
Geplaatst door: Wendy Ricke

Betrokkenheid, respectvol, juiste tone of voice, ruimte latend, professioneel... allemaal termen van toepassing op Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg. Na twee uitvaarten in korte tijd tot in de puntjes te hebben verzorgd moet het raar lopen wil familie en aanhang ooit nog voor een andere uitvaartonderneming kiezen.

Wendy Ricke
Geplaatst door: Gerty van Dam

Het geheel was goed geregeld, zeer persoonlijke benadering, er is overal over nagedacht (dezelfde 2e medewerker als 2 jaar geleden bij de uitvaart van mijn vader), wij waren erg tevreden, we kunnen ons geen betere uitvaartonderneming wensen.

Gerty van Dam
Geplaatst door: Sanne Bluemink

Iris heeft ons fantastisch geholpen na het overlijden van onze moeder en oma. Met zorgvuldigheid, zorgzaamheid en zeer liefdevol van begin tot eind. Mede dankzij haar professionele begeleiding en het meedenken wat het beste bij ons paste, kijken wij terug op een zeer bijzondere en mooie uitvaart. Dit afscheid heeft ons, ondanks het verdriet, geholpen in het verwerkingsproces. Iris, we kunnen je niet genoeg bedanken voor jouw kundige en liefdevolle zorgen.

Sanne Bluemink
Geplaatst door: Kees de Frankrijker

Zeer lieve en persoonlijke begeleiding.

Kees de Frankrijker
Geplaatst door: Saskia Harmsen

Warme en persoonlijke begeleiding. Erg meedenkend in alles. Indien nodig staan ze dag en nacht voor je klaar. Bedankt Normen (en ook Iris en de rest van het team) voor alles wat je voor ons gedaan hebt voor en na het overlijden van mijn broer. En kort erna het overlijden van oma. Alles tot in de puntjes verzorgd en zelfs nu alles achter de rug is sta je nog voor ons klaar. Een 10+ verdienen jullie minimaal.

Saskia Harmsen
Geplaatst door: Tilly Lassche

We hebben een fijne begeleiding gehad bij het overlijden van mijn man / onze vader. Iris en ook alle mensen die haar hielpen waren erg betrokken bij de moeilijke periode die voor ons was aangebroken. Ze voegde zich op een heel rustige en natuurlijke manier in ons gezin en begeleide ons goed door het hele proces, waardoor er toch minder druk op onze schouders stond. Achteraf is het een hele fijne stap geweest, dat ik Iris samen met mijn man heb kunnen kiezen uit een selectie van 5 andere uitvaartondernemers. Ze is een erg prettig persoon die alles goed voor elkaar had, dit gaf ons een gerust gevoel en veel steun. Alles was bespreekbaar en ze stond dag en nacht voor ons klaar, op verzoek kwam ze altijd even langs om iets op te lossen of te bespreken. Doordat het een klein bedrijf is, hadden we een fijn en vooral persoonlijk contact. Een overlijden is altijd heel heftig, maar Iris en haar team hebben ons op de meest fijne manier door dat moeilijke proces heen geloodst. We zijn Iris en haar team daar ontzettend dankbaar voor.

Tilly Lassche
Geplaatst door: Sophie van Vliet

Heel persoonlijk begeleiding.

Sophie van Vliet
Geplaatst door: Sander Hesseling

Uitstekende begeleiding, prettige omgang, zeer correct. Aanbevelenswaardig.

Sander Hesseling
Geplaatst door: Anita Cleef

In 7 maanden je ouders verliezen valt niet mee. Juist de persoonlijke aandacht en begeleiding helpt bij alle dingen die ook geregeld moeten worden. Het ontzorgen door Rotteveel en Fokkema is fijn en op een hele plezierige manier.

Anita Cleef
1-15   16-30   31-45