Gastenboek en Referenties 2021

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

 

Geplaatst door: Mariette Timmermans

Heel blij geweest met de hulp, begeleiding en steun van Iris. Alles was goed en met zorg geregeld en zeker ook voor de nabestaanden. Het voelde als een warme deken in een emotionele tijd, dank daarvoor!

Mariette Timmermans
Geplaatst door: Cor de Graaf

Een persoonlijke begeleiding door een vriendelijke en zeer professionele uitvaartverzorger.

Cor de Graaf
Geplaatst door: L. Annema

Mevrouw Melanie Korver is gewoon top. Vrouw met kennis van zaken die rustig communiceert en haar werk doet.

L. Annema
Geplaatst door: Paul van Solm

Melanie is ons aanbevolen door mijn neef Theo van den Ark en daar zijn blij om, Melanie is bijna direct langsgekomen na ons telefonisch contact. Melanie nam veel zorgen weg en gaf een vertrouwd gevoel.

Paul van Solm
Geplaatst door: Maaike van Leur

Normen was heel zorgzaam, prettig duidelijk en ons steeds een stapje voor waardoor het een geolied systeem was zonder zakelijk te worden. Zeer tevreden. Maaike

Geplaatst door: Yolanda, Martin en Ruth

We hebben Melanie als heel prettig ervaren. Ze kan goed luisteren en meedenken betreft de wensen van de uitvaart. Vaak was er al voorwerk gedaan en bleek dat ze precies aan had gevoeld wat de bedoeling was. Er werd ruimschoots de tijd genomen om te overleggen. Tussendoor was Melanie altijd te bereiken. Kortom, we zouden iedereen aanraden om Rotteveel & Fokkema in te schakelen! Heel fijn!

Yolanda, Martin en Ruth
Geplaatst door: George Teunis

Wij hebben Rotteveel en Fokkema uitvaartzorg als zeer deskundig, liefdevol, respectvol ervaren. Niets, maar dan ook niets was hen te veel. Wij hadden nogal specifieke wensen voor de uitvaart van onze moeder en zij hebben alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het begin van de kennismaking voelde het als een warme deken voor ons in hoe zij ons begeleiden in alles. Wij kregen dan ook alleen maar positieve, lieve en mooie reacties van anderen hoe de uitvaart verliep. Voor ons als familie zijn het TOPPERS met hoofdletters.

George Teunis
Geplaatst door: Nora de Graad

Na een gesprek met de overledene is de uitvaart, ondanks alle coronamaatregelen, naar zijn specifieke wensen uitstekend geregeld. Zeer persoonlijke benadering naar de nabestaanden. Zo menselijk.

Nora de Graad
Geplaatst door: George Teunis

Lieve, lieve Iris, Melanie en Normen,

Wat een fantastisch mooie uitvaart hebben jullie voor mijn moeder verzorgd. Nog voor het overlijden hebben jullie al, in verschillende zaken, heel veel voor mij en mijn moeder gedaan.
Na het overlijden hebben we veel contact gehad, niets was jullie teveel. En toen kwam ik met het verzoek om mijn moeder met een rouwkoets en volgkoetsen naar het crematorium te begeleiden. Dat hadden jullie ook weer zo geregeld, de rouwkoets met vier paarden en de volgkoetsen met twee paarden.
Omdat het best bijzonder is een uitvaart met en een rouwkoets en volgkoetsen, opperde ik om een krant te benaderen. En ja, hoor jullie regelden dat op de dag van de uitvaart een cameraman en een persfotograaf bij het vertrek klaarstonden. Ook werd ik eerder de week gebeld door een journaliste.
Jullie hadden een route verzonnen, was toch een tocht van twee uur, die zo langs heel belangrijke plekken kwam voor mijn moeder. De kerk in de Elandstraat bijvoorbeeld, toe we de straat inreden gingen de klokken luiden. WOW wat een momentje was dat.


Daarom wil ik jullie uit de grond van mijn [verdrietige] hartje bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie zijn TOPPERS.

NB; ik hoop dat jullie beentjes 's avonds wat rust hebben gehad!

Geplaatst door: Anouk

Zij hebben ons de vrijheid gegeven om te rouwen, te huilen, te praten, te luisteren, te lachen, en ze hebben ons de kans gegeven om afscheid te nemen; letterlijk en figuurlijk. Het leek wel alsof zij tot alles toe in staat waren, zolang het ons maar goed deed. Alles is zo ontzettend prachtig geregeld. Jullie hebben het zelfs mogelijk gemaakt om hem eruit te laten zien als voorheen, voordat hij zo ziek werd en zijn lichaam niet meer kon wat zijn geest nog zo graag wilde. Door jullie hulp, de constante aanwezigheid en bereikbaarheid heeft dit absoluut minder doen laten blijken. We hoefden maar aan te geven wat Ton of onze wensen waren en jullie kregen het voor elkaar. Ik denk niet dat wij genoeg kunnen beschrijven of vertellen hoe dankbaar wij zijn. We zijn Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg, en in het bijzonder Melanie, onwijs dankbaar en we wensen haar en de rest van het team het allerbeste toe.

Anouk
Geplaatst door: M. Kuiper

Zeer betrokken, persoonlijk en creatief. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Normen heeft een trieste gebeurtenis tot een mooie herinnering gemaakt. Dank daarvoor!

M. Kuiper
Geplaatst door: E.J. Franken

Ik ben erg blij met hoe alles gegaan is.

E.J. Franken
Geplaatst door: Ron Lelieveld

Melanie Korver heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Ze is tijdens de gehele periode van het overlijden t/m de uitvaart een enorme steun geweest voor ons. Wat vooral opvalt is haar vakbekwaamheid waarbij ze het persoonlijke aspect nooit uit het oog verliest. Ze heeft met ons meegedacht over hoe we de uitvaart precies voor ogen hadden en uiteindelijk is deze ook geworden zoals we gehoopt hadden. De uitvaart is een mooie herinnering geworden. Bedankt Melanie.

Ron Lelieveld
Geplaatst door: Sigrid van Dijk - Koekoek

Op 28 mei jl. hebben wij afscheid genomen van onze lieve en dappere moeder tijdens een prachtige en waardige plechtigheid verzorgd door Iris & Normen. Via een goede vriendin zijn wij in contact gekomen met Iris & Normen en daar zijn wij haar zo dankbaar voor. Iris & Normen zijn als ontzettend lieve en integere mensen zo geschikt voor dit bijzondere beroep. Wij gunnen ieder mens zo’n waardig en mooi afscheid als dat van onze moeder. Wij konden Iris & Normen dag en nacht bellen en geen vraag was te gek. De begeleiding voor én na de uitvaart hebben wij als familie als heel intens en warm ervaren. Kortom, alle lof en jullie hebben voor altijd een heel bijzonder plekje in onze harten.

Sigrid van Dijk - Koekoek
Geplaatst door: Eugene van Roosmalen

Melanie Korver heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Zij heeft het met veel begrip en respect voor de overledene en de nabestaanden gedaan.

Eugene van Roosmalen
1-15   16-30   31-45   46-60   61-75