Gastenboek en Referenties 2019

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Geplaatst door: L. de Jong

Chantal ik vind het fijn dat ik en mijn vader jou hebben mogen leren kennen 👍

L. de Jong
Geplaatst door: Trudy Houtzamer - de Jonge

Zeer zorgvuldig, kan goed inschatten wat de ander nodig heeft.

Trudy Houtzamer - de Jonge
Geplaatst door: Bianca Goudriaan

Rustgevend, vriendelijk, verstand van zaken. Persoonlijk contact is in 1 woord geweldig.

Bianca Goudriaan
Geplaatst door: M. Mulkens en T. Lindeboom

Wij zijn als familie enorm tevreden over de uitvaartzorg verleend door dhr. Rotteveel, gewoon geheel compleet en zorgen wegnemend waar dat kan. Dit was de tweede uitvaart in onze familie door hem verzorgd en we kunnen zeker zeggen blijvend van zeer hoog niveau.

M. Mulkens en T. Lindeboom
Geplaatst door: W.C.M. Taal-Ramakers

Een zeer goede uitvaartverzorger. Mijn ervaringen met Normen Rotteveel zijn ontzettend goed. Zeer persoonlijk en betrokken, maar niet oerdreven.

W.C.M. Taal-Ramakers
Geplaatst door: Jessica Gardien

Geholpen door Chantal. Super lief en heel geduldig. Een echte aanrader in een moeilijke tijd.

Jessica Gardien
Geplaatst door: Petra de Ryck van der Gracht

In het recente verleden hebben wij te maken gehad met 2 uitvaarten binnen onze familie. De fa. Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg heeft ons daarbij ongelooflijk goed geholpen. De aandacht en hulp voor ons als familie voor en na de uitvaart hebben wij erg gewaardeerd. Alle lof voor Normen en Iris Rotteveel en voor Melanie Korver.

Petra de Ryck van der Gracht
Geplaatst door: Debbie Osendarp

Wat zijn wij erg tevreden, Iris is zo meegaand en lief alles was zo perfect geregeld van begin tot eind voor onze lieve man, vader schoonvader en opa. Dat verdiende hij ook een mooi afscheid en dat hebben jullie waargemaakt. Zal jullie ook echt aanbevelen. Bedankt voor alles.

Geplaatst door: B.C. van Rijn

Heel meelevend en ook meedenkend met alles. Een schat van een vrouw. Ook de andere mensen van deze uitvaartonderneming waren zeer vriendelijk en meelevend.

B.C. van Rijn
Geplaatst door: Daniëlle Wessels

Iris is zeer betrokken geweest en ook heeft persoonlijke interesse getoond, zeer prettig!

Daniëlle Wessels
Geplaatst door: M.M. de Jongh
M.M. de Jongh
Geplaatst door: Tania Samson

We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Iris, we zijn jouw en je team enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en wat jij nu ook nog voor ons doet en bovenal dat je zo’n mooie uitvaart voor ons man en vader hebt geregeld. Bedankt.

Tania Samson
Geplaatst door: Esmeralda van Rijsingen

Chantal je bent een topper, jij heb ons heel fijn en betrokken bijgestaan. Jij gaf er een persoonlijk tintje aan, en was niet alleen zakelijk bezig. De kleine extra dingetjes zal ik niet vergeten. En je bezoekjes later aan mijn moeder, waardeer ik zeer. Dank je wel daar voor..

Geplaatst door: M. Mulder

In een periode waar alles om je heen in een razend tempo goed geregeld en uitgezocht moet worden. Ondersteunt en begeleidt Rotteveel & Fokkema je prima. Wij hadden een zeer liefdevolle en zorgzame medewerker mevr. M. Korver.

Top kan niet anders zeggen.

M. Mulder
Geplaatst door: Ella van der Toorn

Had hele fijne aandacht voor ons allen. En niet alleen beroepshalve. Wij de kinderen en ik hebben het ondanks de droeve tijd het heel warm ervaren. Onze dank hier voor.

Ella van der Toorn