Rouwbrief en rouwadvertenties

Als kennisgeving van een overlijden worden veelal rouwbrieven verzonden en / of een rouwadvertenties geplaatst in een (dag)blad naar keuze.

Het opstellen van een tekst is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Door onze ervaring kunnen wij u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens en zo een tekst laten ontstaan die recht doet aan de overledene. In samenspraak met de nabestaanden stellen we de tekst op en bespreken we de vormgeving. Het is uiteraard mogelijk om door u aangeleverde (digitale) foto's of afbeeldingen te gebruiken. Hierdoor krijgt het drukwerk en / of de rouwadvertentie een nog persoonlijker karakter.

Opmaken, drukken en verzenden in eigen beheer

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg beschikt over moderne apparatuur waarmee in eigen beheer snel en professioneel drukwerk gemaakt kan worden. Ook het drukken en vouwen van rouwbrieven en liturgieën is geheel in eigen beheer, in meerdere afmetingen en vormen.

Na goedkeuring van de drukproef verzenden wij graag voor u de rouwbrieven U mag ons een adressenlijst overhandigen of we komen graag de door u geschreven enveloppen of adressenlijst halen. Uiteraard verzorgen wij ook de postzegels en de benodigde verzendsets.

Tevens kunnen wij dankbetuigingen, liturgieën, bidprentjes en uitnodigingskaartjes voor na de plechtigheid verzorgen.

Rouwadvertentie

In nagenoeg alle dag- en weekbladen bestaat de mogelijkheid een rouwadvertentie te plaatsen. In kleur of zwart-wit. Al dan niet met een afbeelding. Graag maken wij deze advertebtie voor u op, zodat wij u direct inzicht kunnen geven in de kosten van een advertentie.

Dankbetuigingen

Enkele weken na de uitvaart wilt u misschien de belangstellenden bedanken voor hun medeleven en belangstelling. Meestal gebeurt dit tussen de vierde en zesde week na de uitvaart. Wij kunnen u hierbij behulpzaam zijn door dankbetuigingen voor u te drukken op een bedankkaart in de stijl van de rouwbrief. Uiteraard ontvangt u hierbij de benodigde postzegels en enveloppen. Een eventuele dankadvertentie in de krant kunnen wij ook voor u verzorgen.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden, vindt u hier enkele voorbeelden van de nieuwe collectie 2019.

Rouwbrieven: voorbeelden van de nieuwe collectie