Online condoleren bij Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

Op onze website is het mogelijk herinneringen, anekdotes en steunbetuigingen achter te laten in het online condoleanceregister. Ook kan er beeldmateriaal (een foto, tekening etc.) toegevoegd worden aan een bericht.

Eveneens is het mogelijk om de rouwbrief en een foto van de overledene te bekijken. Tot slot nog een mooi bijkomend voordeel: de gegevens van de uitvaartlocatie (begraafplaats of crematorium) staan vermeld, inclusief een kaart en de aanvangstijd van de uitvaart. Met één druk op de knop is er een routebeschrijving naar de uitvaartlocatie te maken.

Na de uitvaart zullen wij de gegevens van het online condoleanceregister samenvoegen tot een mooi boek voor de familie.

Zij krijgen dan met het boek (gevuld met alle berichten en beelden) een extra herinnering in handen. De gegevens van het online condoleanceregister worden opgeslagen en blijven toegankelijk zolang de familie dit wenst. Dat biedt ook voordelen bij het verzenden van eventuele bedankkaarten na afloop van de moeilijke periode.

Uiteraard staan veiligheid en privacy altijd bovenaan.

In goed overleg met de nabestaanden worden de privacy instellingen ingesteld. Dat varieert van een geheel open register - voor iedereen toegankelijk - tot een register wat alleen toegankelijk is met een code.

Met deze unieke aanvulling in de dienstverlening hebben wij ingespeeld op de steeds verder gaande digitale ontwikkelingen. Internet en internettoepassingen zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij.

Natuurlijk zullen de condoleancemap en de pen niet helemaal verdwijnen. Voorlopig blijven we deze naast het digitale register gebruiken. Alles in goed overleg met de familie.

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg biedt deze diensten volledig GRATIS aan.

Meer zien of weten? Zelf eens proberen hoe het werkt?

Bekijk ons voorbeeld online condoleanceregister: www.rotteveelfokkema.nl/condoleanceregister/karien-de-zeehond

In de moderne maatschappij zijn internet, Instagram, Facebook en Twitter belangrijke media.

Privacy is voor ons het allerbelangrijkste. 

Om die reden zullen wij NOOIT persoonlijke gegevens van een overledene of nabestaanden bekend maken of publiceren. In uitzonderlijke gevallen zullen wij algemeen beeldmateriaal tonen, maar alleen wanneer de nabestaanden daar toestemming voor geven.

Zo is ook die zorg bij ons in goede handen.

 

Online condoleren